epalinka

Intenzív, hibátlan illat és harmonikus íz – mitől lesz érmes egy pálinka?

2016. február 03. - Szabados János

Beszélgetés Pavlicsek Csabával, okleveles pálinka bírálóval (https://www.facebook.com/joey.cash.756?fref=ts) Csaba a bírálói oklevelét Ongán szerezte, 10 alkalmas tréning után kiemelkedő vizsgaeredménnyel. A tréning folyamán alkalmanként nagyjából 150, összességében 1500 mintával ismerkednek meg…

Tovább

Nincs két egyforma főzés! Látogatás a Lunczer Pálinkaháznál

Lunczer Attilával és a pálinkaház egyik főzőmesterével, Hanti Tamással volt szerencsém találkozni. Mindketten jeles képviselői a szakmának. A Lunczer Pálinkaház 2015 májusában nyitotta meg kapuit a pálinkakedvelők számára.  Attila szakított a klasszikus vonalvezetéssel, és a Hagyó-féle pálinkafőző…

Tovább

Látogatóban az Árpád és Vadász Pálinkánál

Az egyik oka, hogy az Árpád és Vadász Pálinka meglátogatása mellett döntöttem, hogy Békés megyében születtem, ezért számomra a megyében található pálinkafőzdék kifejezetten kedvesek. A másik ok, hogy a Corvinus Egyetem, Pálinkamester képzésének a keretében sok ízletes pálinkát kóstolhattam meg, és…

Tovább
süti beállítások módosítása